In samenwerking met Lolkema Adventures, Ruud van de Bliek Fotografie en Fish Tail Trekking bieden wij onder de naam BlueNotePhoto Fotoreizen een aantal zeer interessante en betaalbare fotoreizen aan naar verschillende bestemmingen. De reizen organiseren we in samenwerking met verschillende reispartners. 

De reizen worden hieronder kort beschreven en middels een link wordt u door gelinkt naar de website van BluenotePhoto. Hier bieden wij u het programma op een overzichtelijke wijze aan. 

Op dit moment hebben we de volgende reizen in ons programma: 

 

 

Balkan Xperience

8-daagse fotoreis naar verrassend Bosnië-Herzegovina

Ongerepte berglandschappen, bossen waar nog beren en lynxen voorkomen, prachtige bloemenweides, meren, rivieren en watervallen, het authentieke platteland en de middeleeuwse steden Sarajevo en Mostar.

Vanuit onze comfortabele uitvalsbasis Herzegovina Lodges verkennen we gedurende zes volle dagen vele fotografische hoogtepunten van Bosnië-Herzegovina.
Het dagprogramma biedt ruimte aan alle vormen van natuur- en cultuurfotografie.
De reis wordt begeleid door een ervaren fotograaf (Tom Smit of Ruud van der Bliek), die er samen met het team van Herzegovina Lodges voor zorgt dat u zich enkel hoeft bezig te houden met fotograferen en volop genieten.

Mostar, Bridge

Eye of the Tiger

15-daagse fotoreis naar ongerept Bardia National Park en kleurrijk Kathmandu in Nepal.

Fotografeer tijgers, neushoorns, olifanten, apen, herten, krokodillen en tientallen vogelsoorten in het nog vrijwel onontdekte en ongerepte natuurparadijs Bardia National Park. Laat u verwonderen door de mensen, kleuren en cultuur van fotogeniek Kathmandu. Raak geïnspireerd door de overal aanwezige Boeddhistische en Hindoeïstische monumenten in  de eeuwenoude koningssteden van de Kathmanduvallei met de witte Himalayatoppen op de achtergrond.

Himalayan Dreams

15-daagse fotoreis Himalaya Trekking en kleurrijk Kathmandu

Wandel en fotografeer in een decor van de hoogste bergen ter wereld. Laat je imponeren door de spectaculaire zonsopkomst boven de witte toppen en gletsjers van de Dhaulagiri, Annapurna range, Fishtail, Himchuli, Annapurna South en Mardi Himal. Geniet van de mensen en de cultuur onderweg en tijdens het verblijf in kleine bergdorpjes. Voel je geïnspireerd door de cultuur en schoonheid van de kleurrijke steden Pokhara en Kathmandu. Make your dreams come true…

Wild Africa

12-daagse fotoreis Zuid Afrika

Fotografeer het rijke dierenleven van Zuid Afrika vanuit de auto, een kijkhut en wandelend door het bushveld in vijf bijzondere en beroemde nationale en privé parken. Verken het landschap en de bevolking van Swaziland. Overnacht in comfortabele huizen, lodges en tented camps middenin de wildernis van Swaziland, Pilanesberg, Entabeni en het wereldberoemde Kruger Park.
Natuurlijk gaan we voor de Big 5, maar dit deel van Afrika heeft nog zoveel meer te bieden aan natuur en cultuur dat het beleven en fotograferen waard is.

Berglicht

De 8-daagse fotoreis Berglicht

Deze fotoreis brengt je naar het hart van de Italiaanse Dolomieten (Unesco Wereldnatuurerfgoed).

Hier leven we ons fotografisch uit op imposante berglandschappen, kleurrijke bergmeren en spectaculaire zonsopkomsten en -ondergangen. Beleef de bergwereld als nooit te voren en geniet van al het moois dat Italië met haar prachtige natuur jou te bieden heeft.